Uit mijn doen

Ik ben een beetje van slag, een beetje verbouwereerd, en een beetje verdrietig om wat er nu weer gebeurt is op mijn werk. Net nu je denkt “dit is een goeie peer en geschikt voor deze klus”, krijg je het bericht Roger.. is ontslagen.

Ik weet niet of je dit Blog nog leest, maar ik wil je laten weten dat ik in de korte periode dat je er was, een heel goede indruk van je heb gekregen. Je was een man met het hart op de goede plaats. Je was op weg om er een echt team van te maken. Een team van collega’s die er de schouders onder wilde zetten. Ben ik de enige die dat zag?

Ik zou nog veel meer willen schrijven, maar je weet maar nooit wie er mee leest……..

 

Jammer dat wij niet meer tijd kregen om te genieten van je kwaliteiten…….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s