Fantastisch weekend

Wij hebben een fantastisch weekend achter de rug. Mijn schoonouders vierden hun 65 jarig Huwelijksfeest, en zij wilden dit deze keer vieren hun kinderen, kleinkinderen, en met de achterkleinkinderen. Nu niet eens een groot feest, maar gewoon een weekendje weg. Voor de kleinkinderen de opdracht om iets te organiseren, waarbij voor alle leeftijden er wel iets leuks bij was. En dat was heel aardig gelukt met een 3daags verblijf bij van der Valk in Heerlen. Een heerlijk hotel met uitgebreide Wellness faciliteiten waar wij ons uitstekend vermaakt hebben.  

En wij hebben uiteraard kunnen genieten van de voortreffelijke keuken. Op vrijdagavond het

Live Cooking buffet   

Gezellig met familie en/of vrienden genieten van ons vrijdagavondbuffet. Een waar ‘spektakel’, waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereidt.

Zo wordt het aangeprezen, en zij hebben werkelijk niets teveel gezegd. Het was uit de kunst. Na het buffet heerlijk in de lounge nog tot in de kleine uurtjes wat gedronken.

En dan op zaterdag naar het Gaia Dieren park in Kerkrade. Een fantastisch aangelegd park waar onze allerkleinsten helemaal aan hun trekken kwamen. Ook was er voor ons tussen de middag een heerlijke Lunch bereid. Ook deze zaterdag werd weer een fantastische dag, hoe kan het ook anders met deze zomerse temperaturen.

Maar het allerbelangrijkste was toch wel dat Papa en Mama van dit weekend zouden genieten. En ook dat is gelukt, want zij vonden het erg fijn om met een compleet gezin op pad te zijn. Dat is eigenlijk het beste cadeau wat je hun kan geven. En als zij genieten, genieten wij ook. Hopelijk blijven zij beiden nog lang in ons midden, en kunnen wij van hun samenzijn blijven genieten….. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s