Urste Deinsdag van Oktober

Vandaag 4 oktober, de oprichtingsdatum van de Stichting Carnavals Viering Oss, zal de officiële opening van het Osse carnavalsseizoen 2011-2012 plaats vinden. Wij als carnavalsliefhebber zijn van harte welkom op deze bijzondere avond in Vivaldi.
Prefesser Piet van Lijssel zal als eerste lid van Dun Osse Akademie, zijn orasie houden. Dun Osse Akademie bestaat uit meerdere prefessers, die jaarlijks gekleed in kielblauwe toga hun nieuwe collega binnenleiden tijdes de Urste Deinsdag van oktober. 

Ze bedenken ook van alles. Kennen wij al de Derde dinsdag van September “Prinsjesdag”, komt er nu de Urste Deinsdag van Oktober bij “Opening van het Osse Carnavalsseizoen” bij.

Wij van de De Derde Helft kunnen natuurlijk niet achter blijven, en hebben de Vierde Zoaterdag van September in het leven geroepen. En wat is doar nou bijzonder oan. Eigenlijk helemoal niets, maar je moet toch iets bedenken als je op een vaste dag in het jaar, een feestje annex barbeque wil plannen voor De Derde Helft. Je moet ze tenslotte ergens mee lokken om een keer tussendoor te repeteren. Dus vandaar een jaarlijkse Vierde Zoaterdag van September “Opening Seizoen van De Derde Helft”. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s