Uit eten

De laatste tijd is  het zo hectisch op mijn werk, dat ik er niet aan toe kom om hier regelmatig wat neer te pennen. De kladjes hopen zich weer op, klaar om uitgewerkt te worden maar de tijd ontbreekt mij gewoon. Tegenwoordig is het, of op mijn werk eten vanwege het vele overwerk, of  uit eten omdat ik er gewoon even uit wil zijn. Weg van alles, Pffffff…….

Zo ook vandaag, en zijn wij Tapas wezen eten bij De Rooij Peper hier in Oss. Daar kan je Tapas eten zoals het bedoelt is. Gewoon bij een heerlijk glaasje, in ons geval een glaasje wijn wat eten bestellen en genieten van al die kleine lekkernijen. Bij De Rooij Peper in Oss zwaaien Bart en Susan met de scepter, en wij genieten telkens weer van al het lekkers wat zij serveren. Binnenkort hebben wij bij ons thuis weer een tapas avond, waarvoor wij weer een viertal vrienden voor hebben uitgenodigd. Wij willen toch weer iets nieuws uit proberen, en gaan zeker van tevoren het cheddarpepertje met spek, de groenteburger, en de brietoffee uit proberen, die wij vandaag hebben gegeten. De avond hebben wij afgesloten met een De Rooij koffie, zeker niet te versmaden.  Een heerlijke koffie, een bolletje ijs, slagroom en een Frangelico likeur. Wauhw wat lekker, heel bijzonder deze Italiaanse Hazelnootlikeur. Binnenkort maar weer eens herhalen??

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. suzanne schreef:

  Leuk Rianne, dank je wel! Altijd leuk om voor jullie lekkere dingen neer te zetten, lekker enthousiast zijn jullie. Jullie kunnen lekker genieten van van alles. Graag tot de volgende keer weer. Ik ga nu je hapjes bekijken!

  Groetjes, Suzanne

  Like

 2. dd1500vaganza schreef:

  He Suzanne, wat leuk dat je hier bent komen kijken. Volgende maand zijn wij er beslist weer, en brengen graag een vriendin mee. Kan zij ook eens genieten van wat De Rooij Peper bied aan lekkere Tapas. Vanmiddag gaan wij wat hapjes uitproberen met filodeeg…..Hmmm lekker
  Groetjes, Rianne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s