Koud Hé

 Het is een jaar geleden dat ons waterbed stuk ging. Maar ach, wat mis ik die warmte van dat bed. Wij waren immers overgestapt naar een normaal bed, wat ijskoud aan voelt als je er in kruipt. Heel anders dan ik gewend was, en hoewel het na enige tijd toch wel warm aanvoelt, kan ik maar niet wennen aan die allereerste koude. Ik ben nu eenmaal een koulijder, en met mij, mijn broers en zussen, het zit dus in de familie kan je wel zeggen. Erfelijk zeggen ze!!

Al kan het bij mij ook liggen aan mijn hormonenhuishouding, want die schommelt nog al eens. Maar weet je nu wat ik het ergste vind? Ik houd van Sexy Lingerie en nachtkleding.

Maar weet je hoe ik in de winter het bed in kruip? Een lang hemd met lange mouwen, Een pyjama broek en gebreide lange sokken!! Hoe Sexy wil je het hebben?? Maar het doel heiligt de middelen, en het helpt….. De sokken doe ik na verloop van tijd uit, want dan krijg ik het weer te warm……Pffffffff….

Dus laat die zomer maar komen…….en kan ik mij eindelijk hullen in zijdezachte nachtkleding Mmmmmm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s