4Daagse

Zoals Jullie hebben kunnen lezen, verlang ik nu toch echt naar het voorjaar. Want dit jaar gaat het er dan eindelijk van komen. Ik ga mij volgende maand inschrijven voor de 4Daagse van Nijmegen, en ben  nu dus op zoek naar een Vierdaagse wandelmaatje, want om de 4Daagse te kunnen lopen is het de bedoeling dat ik training’s kilometers ga maken. En dan heb ik het over wandelingen van minimaal 25 kilometer. Het lijkt voor sommigen misschien wat ver, maar als je echt aan het trainen bent is het echt een fluitje van een cent.

Vorige week had ik nog een brief naar de Archivaris van de Stichting 4 Daagse gestuurd, om te vragen of ik nog in hun archief voor kwam. Ik heb immers in 1994 en 1995 meegedaan, en er zou een registratienummer van mij moeten zijn……..Gisteren had ik al bericht, met de mededeling dat zij mij al hadden gevonden, en nog wel in de digitale base???? Nu lijkt mij dat heel onwaarschijnlijk, want in 1994 en 1995 hadden ze geen eens een digitale registratie. Ze wisten zelfs te vertellen dat ik in 1995 de vierdaagse niet had uitgelopen. Ik had zelfs in 2004 meegedaan, daarom stond ik in hun digitale archief, maar ook toen was het niet succesvol. Wat raar allemaal, want in 1995 heb ik toch echt mijn vierdaagse kruisje ontvangen voor de 4x 50km. En in 2004 heb ik helemaal niet meegedaan, want toen zat ik in Zwitserland. Ik denk dat ze toch maar eens in het papieren archief moeten gaan zoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s