Rust

Het is weer even stil geweest rond mijn persoontje, had even geen zin om iets te publiceren op mijn Blog. Wat niet wil zeggen dat er niets gebeurt op dit Blog. Er zijn weer Carnaval foto’s van De Derde Helft geplaatst. De Link van “Beleef de Lente” staat er weer, en ongetwijfeld zal ik wel iets vergeten. Dus als je een keer rond surft kom je ongetwijfeld wel weer iets nieuws tegen.

Maar dat ik weinig schrijf, komt omdat het e.e.a. gewoon niet lekker loopt hier. Niet op mijn werk, ontzettend veel stressen de laatste tijd….Niet met de gezondheid van mijn partner, nog niet verontrustend ….Maar toch? En ik heb gewoon het gevoel dat er dit jaar te weinig dagen in het jaar 2012 zitten. Dus te druk met van alles, en we zitten nog maar in maart. Feestjes, etentjes, muziek maken en vooral veel wandelen. Het vreet energie en kost veel tijd…..maar toch zou ik het voor geen goud willen missen. Dus eigenlijk moet ik hier niet gaan zitten zeuren.

Maar voor de rest zit ik steeds beter in mijn vel. Rianne’s Transitie heeft het beste in mij boven gehaald. Ook daar ben ik druk mee. Want ik ben benaderd via Tanja van Hengel, om voor de Open Universiteit Nederland, mee te werken aan een documentaire over Gender- problematiek. Het is bedoeld als studie materiaal voor studenten in de richting Seksuologie van de Open Universiteit. Dus hoe zo druk met van alles…..valt wel mee joh…

Belangrijkste voor mij in dit alles…dat ik voldoende rust neem en daar schort het wel eens aan…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s