4Daagse Kruis

In de posting van 15 februari vertelde ik, dat mijn gegevens  in 4Daagse administratie niet helemaal kloppen. Zij beweren immers dat ik de 4Daagse maar 1x heb uitgelopen en wel in 1994. In 1995 zou ik hem niet hebben uit gelopen.

Ze wilden dat wel aanpassen, als ik kan bewijzen dat ik hem wel heb voltooid. Ik heb er geen foto’s van, en ook geen papieren, maar Ja Hoor!!! Vandaag heb ik mijn Vierdaagse kruisjes weer terug gevonden, zoiets gooi je immers niet weg.

Maar daarmee kan ik nog niets bewijzen, want er staan geen jaartallen op. Dus die van 1994 en 1995 zijn identiek. Ik doe er verder ook niet moeilijk over, want ik weet dat zij ongelijk hebben.

Wat ik wel heb laten aanpassen in hun administratie is mijn geslachtswijziging. Want anders sta ik daar op de Wedren in Nijmegen voor het afhalen van mijn startbewijs, en krijgt alleen Dhr van Leur zijn startbewijs, en Mevr. van Leur krijgt niets en dat willen we niet…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s