Zin

on

Vandaag zat ik in de wachtkamer van het ziekenhuis, en zoals gewoonlijk zat ik te lezen in de vele tijdschriften die daar dan liggen. En of het nu bij de tandarts huisarts of ziekenhuis is, vaak is de houdbaarheid of leesbaarheid van die tijdschriften ver overschreden. Nu maakt dat voor mij niet zo heel veel uit, want ik vind nog steeds dat als je iets voor het eerst leest, het nog steeds nieuws is. Vandaag las ik in de wachtkamer het tijdschrift “Zin” Daar had ik dus nog nooit van gehoord, terwijl het samen met “Esta” ook een tijdschrift, al een tijdje door Sanoma Media Netherlands B.V wordt uitgegeven.

Nou ja hoe het ook zij, ik heb er met plezier in zitten lezen. En zo ver over de datum (november) was die nu ook weer niet. Ik had hem graag meegenomen naar huis, maar volgens de sticker die er op zat mocht dat dus niet. Dus de gegevens nog effetjes opgeschreven voordat ik weer naar huis ging, zodat ik dat novembernummer nog even kan op vragen. Hoe goed het blad ik ook vind, ik ga er echt geen abonnement op nemen. Ik vind dat voor mijn budget gewoon te duur. Misschien af en toe een los nummer, of gewoon regelmatig het ziekenhuis binnen lopen om in een wachtkamer “Zin” te gaan zitten lezen. Zie je mij dat doen? Nee hoor, dat doe ik dus niet, al zeggen ze wel Zin!  Dat krijg je ervan…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s