Vierdaagse 2014

Vorige week heb ik weer ingeschreven voor de 98e Nijmeegse Vierdaagse. Hopelijk zijn de goden mij dit jaar goed gezind, en kan ik deze 4Daagse opdragen  aan mijn schoonmoeder. Zij overleed vorig jaar op 13 juli op de zaterdag voorafgaand aan de Vierdaagse. Op haar sterfbed zei ze

“We’ll meet again, Don’t know where, Don’t know when,  But I know we’ll meet again some sunny day”.

Deze tekst was van een lied van Vera Lynn, die door een schoonzus van mij werd gezongen bij de crematie van mijn schoonmoeder. Een verkorte versie van deze tekst draag ik straks op mijn vierdaagse outfit. Deze vierdaagse zal heel bijzonder voor mij zijn……

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s