terugblik 2013

Op de laatste dag van het jaar, zou ik graag zoals elk jaar terug willen kijken naar het afgelopen jaar. 2013 is voor mij een jaar geworden dat ik snel achter mij wil laten. Een jaar dat waarin er veel verdriet te verwerken was, zoals bij het overlijden van mijn schoonmoeder. Ook de zelfmoord van een collegaatje liet een diepe indruk achter. De veroordeling van een vriendin voor de moord op haar man……. zoals ik al zei, een jaar om snel te vergeten. Ook financieel zat het niet mee, door twee belasting aanslagen van de fiscus. Hier door moesten wij de geplande cruise met ons veertig jarig huwelijk maar een jaartje uitstellen.

Laten we maar vooruit kijken en hopen dat 2014 een beter jaar wordt. Voor allen een Gelukkig Nieuwjaar!!!

nieuwjaar

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s