Jubilarissendag A Hakpark 2013

Op 15 november huldigde ons moederbedrijf A.Hakpark alle Jubilarissen van 2013
Op deze avond werd ik voor de 2e keer in het zonnetje gezet. Een van de cadeaus die ik in ontvangst mocht nemen was een Bronzen beeld van de beeldhouwer Marcus van Ravenswaaij. Een schitterend beeld waar ik een mooi plaatsje voor heb gevonden. beeld 3

Het was een prachtige dag in het Golden Tulip Hotel de Heerlickheijd in Ermelo. Om 18.00 uur werden wij daar verwacht in de Sports Bar Down Under. Daar werd mij een Rozet opgespeld in de kleuren van A Hak, met de tekst “Rianne van Leur 40 jaar”. Samen met mij waren er nog 6 andere Veertig jarigen, en 17 vijfentwintig jarigen. Dus met alle echtgenotes erbij een heel select gezelschap. Ook waren alle directeuren van de diverse vestigingen hierbij aanwezig. In de bar werden wij voorafgaande aan de huldiging, voorzien van een hapje en een drankje. MVF-2116-0003

Op een gegeven moment waren alleen nog de Jubilarissen aanwezig in de bar, en was de Fam. van Geenhuizen ( eigenaren van A. Hakpark, en alle directeuren al naar de feestzaal dachten wij. Dat was niet geheel juist, daar kwamen wij al snel achter. Zij allen vormden een erehaag, bij de ingang van de feestzaal. Het werd een ware happening. Kitty en ik hadden ons in de verdieping vergist…… wij hoorden overal muziek, maar zaten niet goed. Toen wij uiteindelijk op de goede verdieping aan kwamen was iedereen al in de feestzaal, maar gelukkig stond de erehaag er nog en werden wij op hilarische muzikale wijze alsnog de feestzaal ingeblazen.  MVF-2116-0233

Er was een tafel indeling waarbij wij natuurlijk bij mijn directeur aan tafel kwamen te zitten. Ach ja, je kan niet alles hebben. Maar het was toch wel gezellig hoor….. maar als je mag kiezen, dan had ik liever bij de familie van Geenhuizen aan tafel gezeten. Dat zijn de eigenaren van het A Hakpark.  Op de alle tafels lag het jubileumboek waarin alle jubilarissen werden beschreven. Het was interessante kost want binnen de kortste keren zat iedereen hier in te lezen. MVF-2116-0310

MVF-2116-0254

Het ontbrak ons aan niets want meteen werden de glazen alweer gevuld en werd het voorgerecht geserveerd. Daarna werden alle veertigjaren naar voren geroepen door Willem van Geenhuizen, en werden wij de lucht in geprezen. En terecht vind ik dat want veertig jaar bij een bedrijf, het is nogal wat en voor mij is het een belangrijk deel van mijn leven. Ik ben trots op mijn werk, trots op het bedrijf Kaal Masten waar ik werk, en ben trots om bij het moeder bedrijf van A Hak te behoren. Als het aan mij ligt ga ik zeker nog wel een paar jaar door. Naast het bronzen beeld kreeg ik ook nog een zilveren hanger met het embleem van Hak. Voor de heren was dit een speld.MVF-2116-0348

MVF-2116-0360

Daarna werden ook nog eens alle vijfentwintig jarigen naar voren geroepen, en kregen zij hun cadeau. Dit was geen bronzen beeld maar wel het embleem van A Hakpark op een voetstuk, ook heel mooiMVF-2116-0462Na alle ceremonie werd het tijd om aan de feestavond te beginnen, durend tot in de kleine uurtjes. Gelukkig hoefde niemand naar huis want iedereen mocht daar blijven slapen. S’morgens  was er nog een gezamenlijk ontbijt en ging iedereen weer naar huis…. Behalve Kitty en ik, wij hadden nog een paar daagjes bij geboekt om ons veertig jarig huwelijk te vieren. Leuk toch als je dat tegelijkertijd kan vieren. Wij zijn die dag in Zwolle wezen winkelen, en toen wij terug kwamen in het hotel, stond er op de kamer een fles champagne met twee glazen klaar, aangeboden door de Familie van Geenhuizen t.g.v. ons veertig jarig huwelijk. Die familie straalt zo’n warmte uit, niet te geloven. Daarom vond ik het mijn plicht om Willem van Geenhuizen nog even persoonlijk te bedanken. Het is een jubileum dag geweest die nog lang in mijn herinneringen zal blijven hangen. 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s