Expositie in Hotel Pulitzer

Ik vertelde al dat ik voor de opening van de expositie naar Amsterdam moest. Ik was heel benieuwd naar de professionele remake van mijn ingezonden foto. Deze foto hangt de hele maand oktober in Hotel Pulitzer aan de Prinsengracht te A’dam. Normaal kom je niet in zo’n luxe hotel….. het is nu eenmaal niet voor de gewone portemonnee, maar als je speciaal voor de opening wordt uitgenodigd moet je wel gaan vind ik. Ik was een beetje aan de vroege kant dus heb ik even een rood wijntje gedronken voorafgaand aan de opening. Ik heb het maar bij een wijntje gelaten. Hij was heerlijk, het was een mooi glas …..  maar € 8,50 voor een glas vind ik toch een beetje zuur. Voor de opening waren alle rolmodellen en de betreffende fotografen uitgenodigd. Na een kort openingswoord door Marion Muldermarion werd de Workplace Pride expositie officieel geopend met de bijbehorende bubbels….  En ik ben als rolmodel Supertrots dat ik op een van de tien foto’s sta die hier hangen. Hij is echt heel mooi geworden…… Oordeel zelf.Rianne van Leur - Kaal Masten lores

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s