Mijn Beloning

on

En hier is dan de beloning na vier dagen wandelen. Het was op sommige momenten zwaar, maar gelukkig geen nare blessures. Een blaar op dezelfde plek als vorig jaar, en een volgende keer zal hij er weer zijn. Na twee dagen volledige rust, is mijn krakkemikkige weer volledig verdwenen, en ben ik weer zo fit als een kievit.20150726_075251

Ik heb tegen veel mensen gezegd dat ik de 100 ste 4Daagse niet ga lopen, maar daarin heb ik toch te weinig wilskracht. Diana & Silvia hebben mij overgehaald, om samen met hun beiden de 100 ste te lopen. Mits wij drietjes ingeloot worden, afwachten dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s