4days Walking

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik hier iets gepost heb. De wil is er wel maar het komt er gewoon niet van. Druk op mijn werk, druk met mijn hobby’s en als ik daar mee klaar ben, is het al weer tijd om naar bed te gaan.

Oorspronkelijk ben ik dit Blog begonnen, om mijn Transitie van man naar vrouw met anderen te delen. Het is hier op een aparte pagina nog steeds te lezen, en regelmatig wordt ik door andere Transgenders benaderd die met vragen zitten, of wordt ik gevraagd om een lezing te houden over mijn leven. Ik sta er nog steeds voor open, maar mijn transitie is voltooid en er is nog maar weinig aan toe te voegen. 

Waarschijnlijk ga ik op mijn Blog wat meer over mijn wandelen vertellen. Wandelen wat toch een deel van mijn leven is geworden. 2015 is een leuk wandeljaar geweest, en het is nog niet eens ten einde. November is erg druk, maar in december ga ik nog twee wandeltochten lopen

2016 gaat een bijzonder jaar worden, want dan ga ik mijn eerste Vierdaagse wandelen in het buitenland,

.download (5). Ik kwam het twee weekjes toevallig tegen op internet, en ik was meteen verkocht. 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Toos schreef:

    leuk dat je ook in buitenland 4daagse gaat lopenin2016 waar ga jelopen??jeandere blog hebiik ook paar xgelezen tijd terug alivmje transite respect hoor rianne //succes met de 4daagse inbuitenlandvolgend jaar .leuk weer iets telezen hier

    Like

  2. Rikit_vaganza schreef:

    Toos, het is wel de bedoeling dat ik deze tocht ga lopen, mits ik het voor elkaar krijg met de vrije dagen. Marbella ligt in Zuid Spanje. ik hoop dat ik regelmatig hier wat neer kan pennen voor de trouwe volgers als Jij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s