Marbella

Het gaat volgend jaar dan toch echt gebeuren. Ik ga mijn eerste Vierdaagse lopen in het buitenland, en wel in Spanje de 4Days walking in Marbella. Vierdaagse van Marbella

Samen met mijn wandelmaatje Diana ga ik deze klus klaren. Mijn eerste trainingskilometers zitten er al weer op, en ook komende zondag ga ik samen met Diana de Winterwandeltocht van Bernheze lopen. Helaas deze keer maar 10 km, omdat deze dag ook de Osse Kwis wordt gehouden en ik daar tijdig aanwezig moet zijn.

Dus Trainen voor de Nijmegense 4Daagse en voor de 4Days walking in Marbella. In Nijmegen wacht de 4 x 40 km, en in Marbella 4 x 20 km. Maar ik heb gelezen dat elke dag 20 kilometer, niet onderschat mag worden. Het is daar voor het merendeel erg heuvelachtig, en dan komt er het Spaanse zonnetje nog eens bij. Dus extra trainen dit jaar en als ik op vakantie ga, gaan mijn wandelschoenen mee.schoen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s