Aantal Deelnames

Ik heb de Centrale administratie van  de Nijmeegse Vierdaagse nog maar eens een brief geschreven.Ik zit nog steeds met een naar gevoel, wat ik maar niet kwijt raak. Vandaar een tweede poging om dit recht gezet te krijgen. Want telkens als ik mijn beloning ga ophalen, ben ik er van overtuigd dat ik het verkeerde krijg.

Zo ook dit jaar, ik kreeg een vier….. maar het moet een vijfje zijn. En het komt elk jaar weer terug dat unheimlich gefühl. Dan kun je wel zeggen, wat maakt dat ene jaar nu uit….. maar toch?

In 2012 heb ik hun, naar mijn registratie nummer gevraagd omdat ik in 1994 en 1995 heb meegedaan, en na mijn transitie de draad weer wilde op pakken.  Onderstaand antwoord kreeg ik terug; 

Geachte Heer van Leur

Hartelijk bedankt voor Uw brief 

Naar aanleiding van uw vraag met betrekking tot de eerdere deelname in 1994 en 1995 kunnen wij u het volgende berichten. Aangezien u ook in 2004 heeft deelgenomen zijn uw gegevens al gedigitaliseerd en kunnen wij U in onze administratie opzoeken zonder het papieren archief te moeten raadplegen. In 1994 heeft u succesvol aan de Vierdaagse deelgenomen en beloning 1 behaald. In 1995 en 2004 heeft u niet succesvol deelgenomen.

Ik heb het in 2012 maar zo gelaten, maar vanwege mijn unheimisch gefühl jaren later, dus een nieuwe poging om dit recht gezet te krijgen. Ik ben er 100% van overtuigd dat ik in 2004 geen inschrijving heb gedaan, en dus mijn gegevens in het papieren archief gezocht moeten worden. Vanaf 2001 t/m 2009 heb ik mij vanwege een totaal andere hobby, niet met wandelen bezig gehouden. Ik had op dat moment zelfs geen wandelschoenen, dus waarom zou ik dan inschrijven voor een wandelevenement.

In 1995 heb ik hem wel degelijk uit gelopen. Het was een zware editie door de warmte, en op hangen en wurgen heb ik het gehaald. De aankomst toen nog achter de Vereniging, was nogal hectisch omdat links en rechts mensen bevangen waren door de hitte.Ik heb helaas geen ander bewijs dan bijgevoegde foto, en de mensen om mij heen die getuigen waren.Vierdaagse 95-8

Ik hoop dat het mij deze keer wel gaat lukken om ze daar in Nijmegen, te overtuigen van hun ongelijk.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s