Wij zijn er klaar voor…

on

De zondag en maandag is traditioneel bestemd, om je startkaart en polsbandje af te halen op de Wedren van de Nijmeegse Vierdaagse. Voor het eerst dus apart… Silvia bij de Wandelschoen van de 40 km, en ik bij de Wandelschoen van de 30 km. En ja dat is even wennen maar ons plezier zal er niet minder om zijn.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Zoals gewoonlijk krijgen we meteen een goody bag mee, van de sponsoren van deze Vierdaagse. Het is altijd weer een verrassing wat er zo allemaal in zit. Wij zijn weer goed bedacht en voorzien van blarenpleister, spierbalsem, zonnen crémes, energy repen, schoenveters en kortingsbonnen. Waarschijnlijk ben ik nog wel wat vergeten, maar als ik alles mee neem heb ik alweer een zware rugtas. maar daar heb ik iets op gevonden met deze rugzak van…

SOFTV3-201907151227171950911

Morgenvroeg sta ik twee uurtjes eerder op dan de rest van de week, want ik ga Silvia uitzwaaien als zij start voor de 40 km. Zij moet twee uurtjes eerder vanwege 10 km verder wandelen. Wat ik dan in die twee uurtjes ga doen weet ik nog niet, maar daar vinden we vast wel iets op…

Tot morgen!!

8585801cd2a7aac88bd0cca090126eb1

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ellybranje schreef:

  Met die rugzak kan er nog net een extra jurkje met hakkenschoenen bij😂😂

  Geliked door 1 persoon

 2. Rikit schreef:

  je brengt mij op een idee Elly!!

  Like

 3. Astrid schreef:

  Succes morgen vroeg!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Astrid🔝

   Like

 4. bertiebo schreef:

  Veel succes en vooral veel plezier gewenst!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s