Camino Info Café…

Vanavond zou ik naar Camino Comfort gaan. Daar zou ik naar hun maandelijks Camino Info Café gaan, maar door de Corona crisis is deze komen te vervallen. 

46456268_2183600081883087_2432442646346596352_n

Ik had mij er erg op verheugd… Want wil je een Camino gaan lopen, dan is dit hét adres om kennis op te doen, door het ontmoeten van andere pelgrims die Jou al zijn voor gegaan. En zeker nu met mijn voorbereiding op de Camino Madrid, had ik gehoopt daar pelgrims te ontmoeten, die deze Camino al gelopen hadden. Maar ik zal nog even moeten wachten totdat de Corona crisis voorbij is gegaan. 

26685213_10155505949933822_5303573053251438569_o

Vorig jaar is mijn Camino voorbereiding ook zo begonnen. Mijn eerste stappen op weg, begonnen immers al op het moment dat ik als toekomstige Pelgrim mij ging inlezen, en allerlei info ging verzamelen. En zo kwam ik terecht op de website van Camino Comfort, en dan blijken ze ook nog een winkel aan huis te hebben, notabene in mijn eigen woonplaats Oss. Dan is het niet zo gek dat ik dit Camino info Café inmiddels al vele keren bezocht heb.

 

Deelname is op basis van Donativo: met een vrijwillige bijdrage kopen zij weer ingrediënten in, om de tapas te maken en de wijn weer rijkelijk te laten stromen 😉 voor een volgende groep pelgrims. Zo krijg je een idee hoe donativo werkt, op deze avonden die geheel in de Camino geest zijn.

Maar ik zal nog eventjes moeten wachten tot het weer zo ver is. Uiteraard houd ik Jullie op de hoogte wanneer deze Camino info café avonden weer beginnen. Het is echt de moeite waard om deze avonden te bezoeken…

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. henico1958 schreef:

  Tja, zo valt alles induiken, maar blijf Samen gezond dat is nu het belangrijkste😘😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Gezond proberen te blijven is het belangrijkste wat er is. De Camino wacht wel…

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Moeilijk om zo midden in je voorbereidingen gedwongen te moeten stoppen.
  Ziet er gezellig uit … die tijd komt wel weer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rikit schreef:

  Ook al loop je geen Camino zijn het gezellige avonden. Je moet echt eens een keer mee gaan als alles weer normaal is….

  Like

 4. AnneMarie schreef:

  Er valt zoveel in duigen nu. Ik ben bang voor de gevolgen straks. Voorlopig zullen we niet zo in vrijheid kunnen leven als we gedaan hebben.
  Maar we vinden wel weer een uitweg.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Het virus kan straks wel ingedamd zijn, maar een wereldwijde recessie zal voor grotere problemen zorgen.wij zullen veel geduld moeten hebben. Proberen positief te blijven en doen waar wij goed in zijn,,,en dat is Bloggen. Dan verdwijnen onze zorgen wat naar de achtergrond..

   Like

   1. AnneMarie schreef:

    Mooie en leuke herinneringen ophalen want iid het leven zal er straks anders uitzien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s