Voor de Meute Wandeling…

Vanmorgen trok ik om kwart over zes de deur achter mij dicht. Even een uur of anderhalf een frisse neus halen en genieten van de vroege ochtend. Zo vroeg op pad hoop ik niemand tegen te komen, die mij zien als iemand die de voorschriften aan haar laars lapt.

IMG_20200328_064253

Het is heerlijk wandelen, ook al heb ik dit rondje al honderd keer gewandeld, en heb ik al diverse malen een foto gemaakt van die Blikvanger, het zelfde bruggetje en altijd die mooie zonsopkomst. Het stemt mij vrolijk als de natuur ontwaakt, en alles er zo vredig bij ligt. De natuur weet niet dat het crisis is, en hier kan ik dan ook even mijn corona zorgen vergeten.

Ik woon in Oss Zuid en na 600 meter wandel ik al het bos in. Vandaag wandel ik richting Natuurgebied De Maashorst. Als ik het bruggetje van de N329 Graafsebaan oversteek, kom ik bij een nieuw stukje natuurgebied wat hier is aangelegd. Vorig jaar graasden er nog de koeien, nu zijn er allerlei mooie waterpartijen ontstaan. Een mooie plek om de zonsopkomst te aanschouwen. Misschien had ik een half uurtje eerder op moeten staan, maar ook nu is het heel mooi.

Deze slideshow vereist JavaScript.

IMG_20200328_070046

Vanaf hier wandel ik grotendeels het zelfde stukje weer terug. Ik heb in ieder geval afstand bewaard vandaag, want welgeteld heb ik maar een honden uitlater, 4 fietsers, 2 brommers en 1 visser gezien.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Als ik thuis kom is het nog geen 08:00 uur, en heb de hele dag nog voor mij. Ik vermaak mij wel hoor. Ik ben mijn tuin al een beetje aan het herinrichten, en mijn Camino hoekje is bijna klaar. Nog even van de warmte genieten vandaag, want morgen wordt het weer minder. Het zonnetje schijnt al achter op het balkon, en dan is het daar al heerlijk zitten. Kopje koffie en een boek erbij… Genieten dus!

koffie-en-boek-tuin-28657363

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s