Camino hoekje…

Toen ik in 2018 met pensioen ging bij VDL, kreeg ik als afscheid… enkele mooie cadeau’s die mijn collega’s voor mij gemaakt hadden. Voor een keer waren ze afgeweken van de haast standaard vuurkorf die werknemers krijgen als zij met pensioen gaan. Ik had toen vooraf al aan gegeven, dat ze mij daar niet blij mee konden maken. Wat ik dan wel wilde vroegen ze aan mij. Iets wat met de Camino heeft te maken zei ik… en zo geschiede!!

Ik kreeg toch de vuurkorf in een kleinere versie, maar mooi versiert met voetjes en de tekst Buen Camino. Daarbij 5 linkse en vijf rechtse voetjes… en nog een mooi bord met de schelp. Echt schitterend gemaakt en ik ben er dan bijzonder trots op.

Nu ik mijn tuin opnieuw aan het inrichten ben, moest er ook plaats zijn voor mijn Camino hoekje.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. AnneMarie schreef:

  Ziet er super uit.

  Geliked door 1 persoon

 2. henico1958 schreef:

  Hahaha, komt er bij nu niet van maar je mag ze natuurlijk ook zelf halen als je niet wil wachten! Dan is je hoekje af😘😘👍

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik wacht wel tot na ijsheiligen Hennie!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s