Missen…

on

Zoals Jullie al gemerkt hebben plaats ik elke woensdag, een Blog uit Riannes Camino Francés 2019. Morgen Dag 3…
Ik zit nog steeds in een Camino modus, en er borrelen nog steeds nieuwe herinneringen naar boven. En dat verwerk ik dan weer in het te plaatsen Blog. De vele gemaakte filmpjes, ook al zijn ze maar kort, worden nu in mijn verslag verwerkt. En zo blijf ik bezig. Nee, mij vervelen doe ik dus niet.

Jammer vind ik wel dat mijn langere wandelingen op een laag pitje staan. De Lunch wandelingen bijvoorbeeld… dat is toch wel iets wat ik erg mis. De wandelingen met mijn vaste wandelmaatjes. Ik verlang naar de nieuw ontstane contacten, om daar mee te gaan wandelen. Nieuwe gebieden ontdekken om te wandelen……

maxresdefault

Ja, en dan komen we toch weer uit bij mijn Camino Madrid.
Dat gaat het dit jaar niet meer worden, maar hopelijk wel ergens in mei / juni 2021.

Oh ja, ik ben nog iets vergeten. Volgende maand is het de mei-maand, en dan wandel ik altijd met Silvia naar Den Bosch. Zij gaat een kaarsje opsteken in de Sint Jan, en ik neem alvast plaats bij “het Pumpke” op de Parade, voor een kop koffie met een Bossche Bol. Omdat het zo lekker is.

 

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Gewéldig… ooit woonden mijn ouders (en ik 1 jaar) in Den Bosch … 1968. Dan namen we een Bossche Bol bij ’t Pumke. Zou dat nog dezelfde zijn?

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja hoor, het is niet dezelfde Bossche Bol maar wel hetzelfde Pumpke. Zit er al vanaf 1960!

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Oh wat leuk … kwam daar vaak. Nou … veel plezier dan maar.

    Like

   2. Rikit schreef:

    Gaat helemaal goed komen als we weer kunnen wandelen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s