Heel Holland Bakt…

Na het debacle met de oude broodbakmachine, breng ik deze maar naar een Repair café. Misschien is ie nog te repareren voor een andere thuisbakker.  Maar zelf ga ik toch op zoek naar iets nieuws. Aangezien ik de Osse winkelier wil steunen, ben ik in Oss op zoek gegaan naar een nieuwe broodbakmachine.

Voor elektronica ga ik altijd naar BCC, dus ook deze keer gingen wij met het goede advies van vrienden daar naar toe.  Onze vrienden bakken hun brood al jaren met een Panasonic die op Kieskeurig een 8,5 scoort. In de hele winkel geen broodbakmachine te vinden.

unnamed (1)Dat is wel duidelijk!!

Ze zijn niet aan te slepen zei de verkoopster, en zij heeft voor mij een bestelbon gemaakt. Er stonden er al 61 in de bestelling. Vandaag nog even online bij de Expert gekeken… Allemaal Tijdelijk niet leverbaar… Ook nog even bij Coolblue gekeken… Van de 18 broodbakmachines die ze aanbieden… Allemaal Tijdelijk uitverkocht!! Je houd dit toch niet voor mogelijk, maar het is wel zo. Dus maar afwachten wanneer hij binnen is.

download (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat een creativiteit onder onze medelanders. Erg hè … wachten! 😂😂

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja… wachten is niet leuk want ik wil aan de gang. Er staat 5 kilo mee te wachten

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s