Goldwing Song…

The Goldwing Song

Meer als veertig jaren ben ik een verwoed motorrijdster geweest, Een heel belangrijk deel uit mijn leven, waar ik met weemoed aan terug denk.

Mijn eerste motor kocht ik in 1970 toen ik 18 jaar was, een Honda CB 250. Vergeleken met de motoren van nu meer een bromfiets, maar toen een lichte motorfiets. Na twee jaar kocht ik een BMW R60/5 die ik na 6 maanden total loss reed, dus kwam er een nieuwe BMW R60/5. In 1975 verkocht ik alles… maar kreeg in 1978 weer heimwee naar het motorrijden. Dus kwam er nog een Honda CB550F, Honda CB 500F, Honda CB750F1.

En dan zijn wij aanbeland in 2000 toen ik mijn eerste Goldwing 1200 Interstate kocht. Een pracht van een motor om te cruisen. Al vrij snel kwam de aanhanger en waren wij elk weekend onderweg naar verre oorden binnen Europa. In 2004 kocht ik een Pearlwhite Goldwing 1500, wat een Juweeltje om op te rijden.

Cruise control en een heerlijk muziekje als “De Goldwing Song” op, en rijden maar…  Riding on my Goldwing…riding on the highway

Mijn Goldwings…

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hieronder de laatste motor waarop ik gereden heb… Niet van mij helaas, want ik pronkte met andermans veren. Ik mocht hem lenen van vriend Rob… Ik was de enige die hij het toevertrouwde om hiermee te rijden…

rianne

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Als je eenmaal behept bent met het motorvirus raak je het nooit meer kwijt. Wat zullen jullie genoten hebben.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Een prachtige tijd Neeltje… Ik zal er nog eens een Blog aan wijden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s