Corona Dip…

on

Wat is nu weer een Corona dip… Als ik het ga opzoeken kom ik al weer gauw bij eten en drinken uit, terwijl ik juist moet minderen…

Ik weet het ook niet, maar zoals ik mij nu voel heb ik mij al lang niet meer gevoeld. Ik zit echt in een dip, en dat terwijl ik altijd zo positief bezig ben. Het is duidelijk dat het teveel thuis zijn, en binnenblijven bij mij nu averechts gaat werken. Ik heb al een paar dagen een zeurende hoofdpijn, en mijn hoofd voelt weer hetzelfde aan als rond eind 2019. Toen hadden wij kort na elkaar een vijftal overlijdens van goede vrienden, en toen voelde het in mijn bovenkamertje… ik noem het maar “wollig’ aan.

Waar is die meid gebleven van bijtijds naar bed en vroeg op, want het is nu net andersom. Er komt niets uit handen, behalve dat ik dan aan het opruimen ben. En dat heeft ook wel weer een voordeel, want ik zie mijn hele leven aan mij voorbij komen. Of is het nu een nadeel vraag ik mij af… en heb ik het vorige nog niet verwerkt, en komen er nu teveel herinneringen naar boven. Weer genoeg stof om over na te denken.

Thuis wordt er al geopperd… Ga toch eens een eindje wandelen, je hoofd leeg maken. Dus dat ga ik maar doen, meestal helpt het. De komende dagen ga ik er maar eens op uit. Heb je zin om met mij mee te gaan, met in acht neming van de 1,5 meter. Dan hoop ik dat wij samen kunnen gaan, want wandelen is gezond. Het wordt prachtig weer de komende dagen, dus eruit eruit…

 

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Waardeloos je zo te voelen … één troost … er zijn er meerder. Goed advies … wandelen. Jezelf een schop onder de kont geven. Het lukt wel. Sterkte.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rikit schreef:

  Dank je wel Neeltje. ik ga mij idd een schop onder de kont geven. Ik ga morgen het rondje Grave verder uit breien. Koffie en picknickmand mee en er op uit.

  Like

  1. Neeltje schreef:

   Heel verstandig. Ik weet echt hoe moeilijk het is. Het is hier ook zeker geen rozegeur en maneschijn maar ik plan maar dingen voor mijzelf om niet in een gat te raken. We moeten doorgaan … https://www.youtube.com/watch?v=PwcxdaganqY

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s