Tortilla Española…

on

Enige tijd geleden heb ik bij de Kookwinkel een tortilla pan gekocht. En omdat ik vandaag de gastvrouw ben van de Camino film middag, is dit een ideale gelegenheid om deze  pan uit te proberen. Een filmmiddag of avond die in het teken staat van de Camino, en waar gezelligheid bovenaan staat met een Spaanse vino tinto en Spaanse lekkernijen.

Wij zijn maar met ons vieren, dus de 1,5 meter is hier goed te handhaven. De film deze keer kijken wij op You tube, omdat ik geen dvd speler heb. De andere filmdagen zijn altijd bij Elly omdat zij wel over een dvd beschikt, en Tilly zorgt voor de vino. 

Vandaag zorg ik voor de hapjes waaronder deze heerlijke tortilla. Ik deed het omkeren altijd met een bord, maar nu met deze pan is het een stuk eenvoudiger geworden.

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Een mooie aanwinst. Eet smakelijk en een fine dag.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Neeltje, ik ben er ook heel erg blij mee. Vandaag mijn eetmeter maar niet invullen denk ik!!

   Like

   1. Neeltje schreef:

    😂😂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s