De mooiste foto’s van 2020…

Op het Blog van Jeanne kwam ik een leuk idee tegen. Zij is een hobbyfotografe die werkelijk schitterende foto’s maakt, die haar negen foto’s laat zien die op Instagram de meeste Likes haalde in 2020.

Voor mij was het idee geboren om negen foto’s van dit jaar te plaatsen, die ik bijzonder vond. Ze zijn allemaal gemaakt met mijn Huawei P 30, en het qua kwaliteit zeker afleggen bij een echte spiegelreflex of compact camera. Negen foto’s… dat is niet zo gemakkelijk. Als ik een wandeling heb gemaakt, gooi ik daarna heel veel weg. Ze staan immers op mijn Blog of in het fotoverslag in de Komoot collectie. De mooiste bewaar ik en daar heb ik deze negen uit gekozen.

Klik op de foto voor een beter beeld.

Het blijft moeilijk om een keuze te maken, er is zoveel moois en om er dan maar negen uit te kiezen… Maar hier viel mijn keuze op…

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Prachtige foto’s, vooral die in het ochtendgloren. Dank je wel voor je complimenteuze woorden en het noemen van mijn blog.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Graag gedaan hoor!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s