Marskramers onderweg…

Plannen zijn er om uit te voeren, maar deze keer komt er niets van terecht. Ik zit helemaal in de flow van drie weken wandelen. Wat is het heerlijk wandelen om nu eens niet met social media bezig te zijn. Geen krant, tv of Rianne blogt.

Als je de hele dag op pad bent geweest en je moe aan komt bij je slaap onderkomen, wil je maar een ding… en dat is je op frissen en dan met de voetjes omhoog. Om 18:30 uur gaan wij uit eten of laten iets komen. Meestal zijn wij daarvan om 20:00 uur terug, en daarna is het nogmaals rusten en om 22:00 uur ( Camino tijd ) gaat het licht uit.

Naast mijn Blog op WordPress… heb ik op Reislogger, een Rianne van Leur’s Reisblog. Hier schrijf ik elke dag mijn reisverslag, wat door veel volgers gelezen wordt. Dus als je mij elke dag wil volgen, doe dit dan op Reislogger.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Nog veel wandelplezier!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel 😊

   Geliked door 1 persoon

 2. Jolanda schreef:

  Nou wat leuk dat wist ik helemaal niet,zat al steeds te kijken op deze site🙈

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Nu weet je waar je het kunt vinden 😍

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s