Vierdaagse 2022… Dag 1

Normaal zou ik geschreven hebben… Elk jaar hetzelfde liedje… met al mijn ervarenheid lukt het nog steeds niet, om een goede nachtrust te hebben voorafgaande aan de eerste dag. Plankenkoorts denk ik, je zal het toch maar verslapen…

Maar vandaag ziet mijn dag er heel anders uit, nu Dag 1 geschrapt is. En de 4Daagse een 3Daagse wordt. Het klinkt zo raar… Ik heb het in de 15 jaar dat ik nu Blog, nog nooit over een 3Daagse van Nijmegen gehad.

Het advies van het RIVM voor vandaag luid, ga niet wandelen!! In ieder geval niet met de voorspelde hitte. Het was mijn bedoeling om vanmorgen vroeg een wandeling te maken. Op pad voordat het warm begint te worden, maar ik heb mij toch bedacht…

Want het is vanmorgen om half zeven al 23 graden en ik merk dat er bijna geen zuurstof in de lucht zit. Er wordt niet voor niets gewaarschuwd dat de luchtkwaliteit slecht is, en het advies is dan ook, Binnen blijven!!!

Ik moet er nog wel even uit om naar de Super te gaan, die maar 150 meter verderop in de straat ligt. Het is 08:30 uur als ik in een al voelbaar brandende zon daar naar toe loop. Het is er heerlijk koel binnen, en ik zou het liefst hier blijven want ik zie er tegenop om met mijn winkelwagentje naar huis te lopen, en om het dan weer terug te brengen. Maar het levert toch ook wat op, want alles bij elkaar heb ik dan toch maar weer 600 meter gewandeld.

Als ik thuis kom maak ik mijn tas alvast in orde voor morgen, zodat ik morgenvroeg alleen nog maar mijn boterhammen, en heel belangrijk mijn water in mijn tas hoef te doen..

Laat de dag van morgen maar komen… ik ben er klaar voor!!

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ria schreef:

  Een slimme meid is op goed op haar wandeling voorbereid😉😁, het gezegde is natuurlijk anders…. maar laat die 3daagse maar beginnen. Succes!!!

  Like

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Ria, laat het nu maar beginnen. Dan heb ik wat zinnigs om over te schrijven.😉😉😉

   Like

 2. picpholio schreef:

  Het is vandaag echt niet te doen buiten, deze ochtend rond 10.00 u met de fiets naar de bakker en daar bleef het bij. Succes morgen !

  Like

 3. henico1958 schreef:

  Heel veel succes en wandel plezier samen met je 2 vrienden🥾🥾👌 Liefs Nico en Hennie

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel 😀Met zun drieën moet het toch lukken😎

   Like

 4. Heel veel succes en plezier!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel 😀

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s