Zwijmelen op Zaterdag…(140) De Reiziger

De laatste Zwijmelen op Zaterdag voordat ik op Camino ga. Vanaf nummer (141) tot aan (145) zal het Zwijmelen onderweg naar Santiago heten, en plaats ik Travelsongs die ik niet bewust gekozen heb. Het zal er zo uit zien…

Mijn weekverslag van het onderweg zijn naar…. plaats ik dan elke zaterdag in het Zwijmel Blog!!

Vandaag heb ik gekozen voor “De Reiziger” gezongen door de Mannen van Naam. Ik heb dit nummer al vaker geplaatst, en dan meestal als ik weer op pad ga waar dan ook naar toe… en ook nu staat de eindbestemming nog niet vast.

Deze groep bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop-en theaterband Pater Moeskroen. Ze verstaan de kunst van het schrijven van liedjes vol humor en melancholie en weten daarbij maar al te goed hoe je het publiek dient te vermaken.

Terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Pakkende autobiografische teksten, gezellige verhalen, fijne akoestische instrumenten en opzwepende folkmuziek door drie ras muzikanten.

Voor meer Zwijmels op zaterdag, of als je ook zin hebt om mee te doen ga je naar Natasja van  ’t Pumpke

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Dan komt de dag en pak je je spullen……
  Best wel aangrijpend!! Het komt echt dichtbij nu 😱

  Geliked door 1 persoon

  1. Rianne schreef:

   Mijn tas is inmiddels gepakt, dus de dag mag komen op op pad te gaan!😀😎

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Spannend allemaal. We gaan het lezen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rianne schreef:

   Spannend is het zeker, en ik verlang er naar om te gaan schrijven over alles wat er op mijn pad komt😀 Nog een paar rustige dagen en dan pak ik mijn spullen. om op reis te gaan.

   Like

 3. Natasja Vd Ing schreef:

  Ik kijk uit naar je volgende zwijmels.
  Buen Camino !

  Geliked door 1 persoon

  1. Rianne schreef:

   Dank je wel😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s