Nattigheid

Dat is wat Kitty deze week voelde toen zij op bed lag. En dat hoort er niet te zijn als je op een waterbed ligt te slapen. Het is zelfs wreed om deze manier midden in de nacht gewekt te worden, en je bent ineens wel heel erg wakker. Ik denk dat het bed lek is zij ze, en dat klopte inderdaad. Het bed nat, het tapijt nat en een verdieping lager het plafond ook nat. Het lijkt of op dat moment de hele watermatras is leeg gelopen, wat later niet zo blijkt te zijn. Maar een liter of tien zal het toch wel geweest zijn. Met een slaperig hoofd heb ik geprobeerd, om de waterzak uit de bedbak te krijgen, om hem zo naar de douchebak te slepen om hem leeg te kunnen laten lopen. Het lijkt misschien gemakkelijk, maar probeer zelf maar eens een zak water vast te pakken waar misschien nog wel 100 liter???? water in zit. Het is zwaar heel zwaar en ik ben er wel 3 kwartier mee bezig geweest, terwijl hij ook nog eens water verloor.

Daarna hebben wij maar een extra kachel naar boven gebracht om de boel te drogen. Na 15 jaar een waterbed te hebben gehad, nemen wij met pijn in ons hart afscheid van deze manier van slapen. Voor ons was dit het beste bed ooit….Waarom dan geen waterbed meer zou je zeggen? Nou in die 15 jaar hebben wij 4 x de watermatras moeten plakken vanwege een lekkage. Op zich is dat allemaal gemakkelijk te repareren, maar alleen al de stress er om heen om dat minuscule gaatje te vinden willen wij niet meer mee maken.

Al 2 dagen hebben wij gebivakkeerd op de logeerkamer, en geen oog dicht gedaan, en weten nu wat wij missen. Dit weekend gaan Kitty en ik maar eens op zoek naar een nieuw bed Zzzzzzzz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s