Best Friends Forever

Gisteren waren Kitty en ik uitgenodigd door Lisette, een goede vriendin van ons beiden. Uitgenodigd om samen met haar dochter, en vriendinnen gezellig uit eten te gaan bij Pezzaz in Nuenen. Met dit etentje wilde zij haar vriendinnen bedanken, die haar tot steun waren toen zij in oktober een zware operatie moest ondergaan. Wij, Kitty Willeke Lucy en ik hebben haar bijgestaan waar wij maar konden, en zo hebben wij haar door deze moeilijke periode heen geloodst. Zonder ons had zij het niet gered vertelde zij nog, en met een etentje en een klein geschenkje wilde zij ons hiervoor bedanken.

Lisette…. Kitty en ik vonden het fijn om dit voor Jou te kunnen doen.              

 

 

 

Je weet……We are Friends Forever

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s