Vriendin

Een vriendin sms-te mij vandaag, naar aanleiding van mijn overdenkingen over vriendschap. Zij maakte zich zorgen en vroeg of er misschien iets was met mij. Nee hoor, Jullie hoeven je geen zorgen te maken. Er is niets aan de hand, maar zoals ik al vertelde hecht ik veel waarde aan een vriendschap met een vriend of vriendin. En het doet mij meer dan pijn, als blijkt dat dit voor ” in mijn ogen een goede vriend” niet het geval is/was. Deze vriendschap beruste toch op het delen van een hobby. Jammer, “Ik dacht dat het meer was”. Dus teleurgesteld? Ja, best wel………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s