De Barbeque

on

Dat de BBQ van afgelopen zaterdag een succes was hebben Jullie al kunnen lezen. Wij doen er echt niets Speciaals voor, maar toch als je de reacties leest op het forum, vinden ze het allemaal heel speciaal wat wij allemaal voor hun doen. Enkele reacties:

Hartelijk bedankt voor een hele bijzondere fijne avond,waar we ons,mede namens jullie erg op ons gemak hebben gevoeld, t was prettig zoveel leuke mensen te ontmoeten. Complimenten voor de catering.Geweldig genoten van alle lekkers, wat een gastvrijheid.Een hele dikke knufff speciaal voor jullie saampjes.

Veel lol en toch ook de momenten met elkaar om serieuze onderwerpen te kunnen bespreken. De ontspannen sfeer geeft iedereen weer de moed om door te gaan op het pad waar je terecht gekomen bent. Volgens mij heeft zo’n bijeenkomst 10 keer de waarde van een sessie met een psycholoog!

Onthaal: het was dus mijn allereerste deelname en ik werd meteen zeer warm, enthousiast en met veel liefde opgevangen!
Iedereen was in een happy stemming en dat voelde je meteen wanneer je toch een beetje aarzelend je entree maakt tussen allemaal mensen die je nog nooit eerder ontmoet hebt.
Vooral de twee gastdames waren heel warm en openlijk, ze gaven het gevoel alsof ik hen wekelijks zie en hen al jaren kende.

bbq: heel verzorgd, keuze te over en bijzonder lekker! Als je met honger van tafel gaat of weer huiswaarts keert dan ligt dit puur aan jezelf, ofwel lust je niks of heb je teveel gebabbeld
en te weinig gegeten. Er was een grote keuze aan lekkere dranken die je a volontè kon nuttigen. Het dessert vond ik echt top en de koffie was echt lekker!
Kortom: prima georganiseerd, Rianne en Kitty jullie hebben dat prima gedaan! 

Ja hoi, ook een berichtje van mij richting Rianne en Kitty! Geweldig georganiseerd weer! Complimenten voor de stormvastheid van het plafond complimenten voor het heerlijke eten, het zelfgemaakte advocaatijs, en al het andere. Heerlijke Brabantse warmte waarmee je ontvangen wordt bij jullie…. hartelijk dank! XXX en tot een volgende keer, Chantalle

Wil Rianne en Kitty bedanken voor hun Brabantse gastvrijheid en gastvrije ontvangst.
Was super en zelfs als het met emmers uit de hemel komt dan nog zit je safe.
Zie wel dat dit met ervaring tot stand is gekomen want er was van alles.
Één ding is jammer……..dat je op zo’n dag weer een heeeeel jaar moet wachten.
bravo!!!!!!!!

Als je dan deze reacties leest, krijg ik toch wel de indruk dat wij hier iets bijzonders hebben neer gezet. Al doen wij er echt, echt niet iets speciaals voor. Zo zijn wij nu eenmaal, het zit in ons bloed. 

Natuurlijk hebben wij buiten het vlees, en de vispakketjes op de Grill, ook nog wat salades gemaakt. In de rubriek “Mijn koken” vind je een zomerse Pasta salade, die heel veel lof oogstte. 

Tot de volgende BBQ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s