Jaarlijkse Isis-BBQ

 De jaarlijkse BBQ van Isis, het forum voor transseksuelen, organiseerden Kitty en ik nu al weer voor de 4ekeer, op de zaterdag die het dichts bij midzomer ligt. Wat een heel fijn stel mensen hadden wij weer om ons heen verzameld, het is toch een hele grote familie. Zoals altijd weer een vaste kern die er ieder jaar bij zijn, en daarnaast hadden ook weer wat nieuwe gasten de weg naar Oss kunnen vinden. Ook partners en kinderen van, zijn dan van harte welkom..

Wachten op de gasten

Het is altijd weer fijn om al die meiden te zien, maar vooral om te zien hoe zij enorm veel zijn veranderd in het afgelopen jaar. Maar ook om van hen te horen hoe hun transitie verloopt. Het is zeker niet allemaal rozengeur en manen schijn, maar hier kan je je ei kwijt, en de aanwezigen weten waar jij het over hebt. En dat is ook heeel belangrijk.

Kitty en ik hebben dit met veel plezier voor hen georganiseerd, en ondanks dat het veel werk is, hebben wij er ook heel erg van genoten.

Ondanks dat het een buitengebeuren was, met regen en met vlagen, harde windstoten, was het heerlijk toeven in onze tuin.

Met een elf tal mensen zijn wij tot in de late uurtjes doorgegaan, en ging zelfs na twaalven de BBQ weer aan.

Hoe laat het vannacht geworden is weet ik niet, want onder die terras verwarmer is het heerlijk toeven, en met een drankje erbij is het zo een eind laat..

Voor sommigen van ons, diegene die bleven slapen was het daarom maar een korte nacht, want om half elf vanmorgen stond het ontbijt al weer klaar.

Daarna nog even na praten, en om 13.00 uur was iedereen vertrokken.

Gelukkig, want wij moesten nog een beetje opruimen.

En om 15.00 uur konden wij eindelijk met de beentjes omhoog.

En aan de reacties op het forum te lezen, heeft iedereen het goed naar haar zin gehad, en wil iedereen er volgend jaar weer bij zijn…..En daar doen wij het voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s