Motorvriend

Gisteren hebben wij in besloten kring afscheid genomen van onze motorvriend. Al was ons contact de laatste tijd niet zo heel erg close, het deed niet minder pijn om van iemand afscheid te nemen, waarmee je zo’n tien jaar lief en leed gedeeld hebt.

Guus was net als wij lid van deMutsenclub. Een club motorvrienden die een bijzondere muts dragen, en die allemaal op een Honda Goldwing rijden. Een hechte motorvriendenclub, die er altijd voor elkaar zijn of waren, in goede en slechte tijden. Ook nu waren ze er, om Guus op zijn laatste reis te begeleiden. Het was een heel indrukwekkende en ingetogen dienst. Je weet dat er ooit een eind komt aan een leven, en je gaat er van uit dat iemand sterft door ouderdom, door ziek zijn, een verkeersongeval….Maar toch niet doordat iemand vermoord word. Vaak is het een ver van mijn bed show, maar nu is het iemand uit onze motorclub. We zitten nog met zoveel vragen, er zijn nog zoveel onduidelijkheden over hoe en wat er gebeurt is. Het brengt Guus niet meer terug, maar het maakt  zeker voor de familie het wel wat gemakkelijker om dit verlies te verwerken.

Guus had nog zoveel plannen, wou nog zoveel doen……’t is niet meer dan, maar toen…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s