Buitenspel

In Rianne’s Transitie heb je kunnen lezen, dat ik vorige week zaterdag 29 oktober een BVG heb gehad. Niet zo’n hele grote ingreep, maar wel eentje die je toch weer enkele weken tot maanden buitenspel zet. Niet leuk voor mijn werkgever, die mij toch weer enkele weken moet missen. En nog minder leuk voor mijn eigen Dweilkapel De Derde Helft, die mij zelfs enkele maanden moet missen. Volgende week moet ik zelfs Elf Elf 2011 missen, dat is toch ook iets unieks.

Maar goed de carnaval duurt nog eventjes en het is toch het aller belangrijkste, dat ik er dan weer rustig op los kan schuiven. Voorlopig is dat even uit den boze, en moet ik mij helemaal koest houden. Niet tillen, niet te ver omhoog reiken, en nog naarder voor mij “ik moet 2 maanden op mijn rug slapen”. En dat is nog het ergste van allemaal, alhoewel ik eigenlijk toch wel een rugslaapster ben, maar ik draai mij af en toe wel op mijn zij. En dat mag ik nu dus niet….en dat is balen. Maar goed, het is voor een goed doel want ik wil straks wel mooie lingerie van Marlies dekkers kunnen kopen……Daar kijk ik dus naar uit…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s