Koken en uit Eten

Ik heb aan de rechterzijde een nieuwe rubriek toegevoegd, en die heet Koken en uit Eten. Jullie weten inmiddels van mij wel, dat koken mijn passie is. Zo is 24kitchen een zender op tv die ik nogal eens op heb staan, en waar ik al diverse gerechten van heb uitgeprobeerd. Daarom heb ik de website hier van toegevoegd, want als je hier niet meer kan slagen voor een goed recept, dan lukt het nergens meer denk ik zo.

Ook wil ik hier restaurants plaatsen waar ik graag kom. Een van die restaurants is De Rooij Peper, een Tapas restaurant waar ik al eerder reclame voor heb gemaakt, en waar ik deze week nog met een vriendin uit ga eten, om ook haar te laten genieten van de Mediteraanse keuken. Daarbij genietend van de lekkere wijnen die ze daar serveren, en tegelijkertijd wat inspiratie opdoen voor een Tapas avond die wij later deze maand organiseren. Ze hebben weer een nieuwe kaart heb ik al gezien, dus dat wordt weer genieten…..

En genieten is iets wat je nooit moet uitstellen…….dat weten we inmiddels maar al te goed…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s