Elf Elf Elf

Vandaag zal het toch bijzondere dag zijn voor heel veel mensen. Een dag die je altijd bij blijft, misschien overlijd je wel op Elf Elf 2011.

He bah, nu is het meteen een mineur stemming hier en dat is echt niets voor mij. Nee dan heb ik het toch maar liever, over de vrolijke en blije gebeurtenissen die vandaag zeker plaats gaan vinden. Zoals geboren worden op Elf Elf 2011, want misschien wordt er wel een nieuwe Carnavals prins of prinses geboren. Of je gaat trouwen op Elf Elf 2011, een datum die je nooit kan en zal vergeten.

En dan komen wij bij al die bijzondere feesten die vandaag worden georganiseerd, want Elf Elf staat voor het begin van het Carnavals seizoen. En dat begint vandaag dus op de Ellufde van dun Ellufde om 11 uur 11, mooier kan het niet beginnen voor een Carnavalsmeid die ik toch wel ben.

 

 

 

 

Maar helaas en ik vind dat heel erg, moet ik dit festijn vandaag en morgen aan mij voorbij laten gaan. Ik sta buitenspel zoals ik al eerder schreef, dus vandaag geen polonaise aan mijn lijf. En ook geen geschuif op mijn trombone….gaat het dan nog wel allemaaal door zonder mij vraag ik mij wel eens af. Ook volgende week als het Maaslands Liedjes festival wordt gehouden, zal ik er niet bij zijn. En dat is toch wel heel erg, want….. wij van De Derde Helft hebben namelijk het winnende liedje. Maar nu vertel ik een geheim, want zelfs de Jury weet dit nog niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s