Opsporing Verzocht

De moord op onze motorvriend is nog steeds niet opgelost, er wordt nog steeds gezocht naar aanwijzingen die kunnen leiden tot de aanhouding van de daders. In het  Televisie-programma “Opsporing Verzocht” wordt er  aandacht aan deze zaak besteed. Zie hieronder het bericht:
 
In de nacht van woensdag op donderdagnacht, 20 Oktober 2011 is G. Völker overleden door een geweldsmisdrijf tijdens een inbraak!
Deze zaak wordt op 06 december 2011 behandeld bij Opsporing Verzocht om 21.30 uur bij de AVRO  op Nederland 1. Heb je informatie over de zaken in Opsporing Verzocht dan verwijzen we je door naar het telefoonnummer 0800-6070.
Help ons deze uitzending bekend te maken en post dit op de je Facebook en Hyves! 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s