Blog

on

Het vorig bericht van “Opsporing Verzocht” heb ik bewust wat langer boven aan laten staan. Zodat het gelezen wordt, al is het bereik van een Facebook of een Hyves veel groter dan mijn wat minder gelezen Blog, dan is dat het enige wat ik kan doen, wat ik moet doen. Het laatste nieuws wat ik op Omroep Gelderland heb gelezen is, dat er 3 tips zijn binnen gekomen na deze uitzending. Hopelijk zijn het ook bruikbare tips….

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Natalie schreef:

  Hoi Rianne,
  Ik hoorde gisteren van de ontknoping.
  Dat moet voor jullie ook wel als een grote schok zijn binnengekomen.
  Dit verwacht je natuurlijk niet van vrienden.
  Veel sterkte met deze onverwachte wending van het geheel

  Like

 2. dd1500vaganza schreef:

  Hoi Natalie
  Het was inderdaad een schok voor ons, ook al heb ik wel wel eens gedacht dat het een mogelijkheid zou kunnen zijn, dat zijn vrouw het gedaan zou kunnen hebben. Ik vond het inbraakverhaal al een beetje raar. Hopelijk heeft de politie het mis, en wordt onze vriendin ten onrechte verdacht. Maar eerlijk gezegd verwacht ik dat niet……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s