Verslagen en Geschokt

on

En dan ineens krijg je het bericht, dat de vriendin waarvan de man is neergestoken, nu is aangehouden door de politie en verdacht wordt van moord of doodslag op haar man. Zoiets kan toch niet, dat verwacht je toch niet. Gisterenmorgen om 06.50 stond de politie bij de dochter op de stoep en namen haar moeder mee voor verhoor. Het heeft een hele impact op haar familie, en natuurlijk ook voor haar vrienden en kennissenkring, waar ik ook toe behoor. Sinds 20 oktober zat de moord op Guus constant in ons hoofd, en net nu het weer wat op de achtergrond raakte, komt dit er weer bij. Hopelijk is er gauw duidelijkheid over wat er nu precies gebeurt is, want nu zit je alleen maar te speculeren wat er gebeurt kan zijn. Het zal nog wel even duren voordat dit weer uit ons hoofd verdwenen is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s