Kerst gesnotter

Normaal hebben wij twee clubjes, waar wij kunnen zitten om tv te kijken. Maar echt romantisch kan zo iets niet zijn, als je heerlijk tegen elkaar aan wil kruipen. Daarom ben ik voor kerstavond, maar eens met het meubilair gaan schuiven. Clubjes aan de kant, en een tweezitter voor de tv en een heerlijke plaid opgezocht om heerlijk onder te kruipen.

Zo heb ik de kerstavond en 1e kerstdag doorgebracht, maar nu deze kerstdagen spelen mijn hormonen, weer behoorlijk op.

Hoe kan het ook anders als je naar het programma “All You Need is Love” zit te kijken op kerstavond. En net als andere jaren zat ik ook deze keer weer te snotteren. De zakdoekjes moesten er weer aan te pas komen. ‘k heb nog zakdoekjes over al zijn het er niet veel meer. Snotteren over mooie dingen, lieve dingen, moeilijke dingen, over prachtige bijzondere mensen.

En een van die bijzondere mensen is Nelson Mandela, waarvan ik op kerstdag een documentaire heb zitten kijken. En ook nu kon ik het niet droog houden. Wat is dat toch met mij…..En dan al die kerstfilms die ik al tientallen keren gezien heb, maar toch weer elke kerst ga zitten kijken. Snotteren met kerst mág hoor! Misschien komt vandaag The Sound of Music nog wel, dan kan ik die voor 55e keer gaan zien… Heerlijk toch…… dat gesnotter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s