Shopping Time

 Oftewel uitverkoop, Sale, Solden. Maar wanneer begint die eigenlijk? Het lijkt wel of het tegenwoordig in elke maand uitverkoop kan zijn, maar officieel is het volgens mij januari en juli. Ik ben vandaag op pad geweest en ben naar een 2-daagse Outlet in Heesch gegaan. En ik heb goed kunnen shoppen daar, niet het gene waar ik naar op zoek was maar wel veel andere leuke dingetjes.

Het was al vroeg hartstikke druk, maar kon gelukkig nog een parkeerplaatsje in de buurt vinden. Want anders had ik beter met de fiets kunnen gaan. Maar goed dat ik van tevoren heb gekeken waar mijn winkeltjes stonden, want nu hoefde ik niet te zoeken. Het was dringen geblazen, tjonge jonge het was net of het voor niets was. Maar nieuw spul voor bodemprijzen, en dat in deze tijd, daar moet je toch van profiteren. En dat heb ik gedaan en heb goed kunnen scoren. Een 2 tal rokjes voor de zomer, een mooi topje, een tuniek voor op een legging of broek, en nog een mooi stelletje bestaande uit rok, overgooier en een jasje, en dat alles voor nog geen 60 euro. Het past nu ook beter door mijn vernieuwde voorgevel, en dat is een hele vooruitgang.

Over 2 weekjes moet ik voor controle naar Marijke De Cat in Brussel, en op de terugweg gaan wij shoppen in het mega winkelcentrum in Wijnegem, onder de rook van Antwerpen. En daar is het van 3 -31 januari Solden, zoals dat in België heet. Dus dan is het wederom shopping time….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s