Time Out

Na alle vermoeienissen van Mijn Vierdaagse, was het echt tijd voor een Time Out. Eigenlijk kan ik gerust zeggen, dat mijn lichaam aardig gesloopt was na 4 dagen afzien. Fysiek had ik de nodige problemen, beginnend met mijn linkervoet die voorafgaand aan deze barre tocht, eigenlijk al overbelast was. Daarnaast schoot het in mijn rug, toen ik op de 1e dag mijn wandelschoenen aan deed, ik had toen nog geen meter gelopen. Op de 2e dag kreeg ik er gratis 3 fikse blaren bij. Op de derde dag diende zich ook nog eens een scheenbeen irritatie aan. En dat is echt een lelijke blessure waar je mee moet uit kijken. Ook dit komt door overbelasting. Daarnaast kreeg ik ook nog last van mijn linkerknie, en niet te vergeten mijn poes die helemaal beurs was…..

En dan toch nog zeggen dat je dit voor je lol doet……Een normaal mens doet zoiets toch niet, voor je lol pijn gaan lijden, en dan toch nog zeggen dat je dit doet voor je plezier.  Ik ben enorm trots op mijzelf, dat ik dit volbracht heb…..

Ik heb bewezen dat ik mentaal erg sterk ben. Vele malen zat ik er helemaal doorheen……dacht ik nog maar aan een ding “ik stap er uit, haal mij maar op”. Maar als ik dan thuis was, en een bezoek had gebracht aan het Spahuys, waar Ginny mijn stramme spieren en rug onder handen nam, klaarde ik zienderogen op. Daardoor was ik de volgende dag voldoende hersteld om toch weer van start te gaan. Elke dag was er wel iets om te klagen, dus was het afzien en zoals ik al eerder vertelde, moest ik telkens mijn grenzen verleggen. En zo kwam op vrijdag toch met hangen en wurgen de Finish in zicht.

Na deze zware inspanning heb ik toch maar 2 weken vrij genomen. En die Time Out had ik nodig om weer op verhaal te komen. Lopen was er amper bij…..strompelen heette het, op slippers want mijn voeten en enkels waren zoo dik, niet normaal. Dus s ’nachts een kussen onder mijn benen, en overdag relaxen en verder helemaal niets. Ook van mijn scheenbeen heb ik nog anderhalve week last van gehad. Ik had in deze twee weken nog willen gaan wandelen, maar van de 14 dagen dat ik vrij was, heb ik er 13 op slippers gelopen.

Vandaag ben ik weer gaan werken, en nu kan ik pas zeggen: “Rianne is er weer bovenop”. Je moet er wat voor over hebben, om vier dagen voor je lol te kunnen gaan wandelen…..Pffffffffff.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s