Een Feestje te vieren

on

Feesten zit in ons bloed, en daarom grijpen wij elke gelegenheid wel aan om een feestje te bouwen. Soms denk ik wel eens “hadden wij al dat geld maar opgespaard, dan hadden wij een wereldreis kunnen maken”. Alleen met ons 25 jarig huwelijk in 1998 geen feest maar 4 weken naar de Caribbean. En dat is een reis geweest die ons eeuwig bij zal blijven, gewoon in positieve zin. Ik zal er nog wel eens over schrijven. Maar voor de verdere rest vieren wij elke verjaardag wel met een tuinfeest.  Abraham & Sara wel een feestje waard; Stoppen met Werken ook een feestje; Met Pensioen, weer een feestje. En nu mijn 60e verjaardag toch ook heel bijzonder, dus wederom een feestje waard. Vorige week zaterdag geen tuinfeest zoals iedereen gewend was, maar een feest bij de brouwerij in Oijen, een ideale gelegenheid om een feestje te bouwen. Het heette een Hap en Tap feest, en de naam zegt het al “Happen en Tappen. Klokslag 17.00 uur begon deze happening, en ik als gastvrouw was natuurlijk als eerste aanwezig. Ook maar net op het nippertje hoor, want het leek of iedereen wel zin had in een feestje en er geen minuut van wilde missen. DDH was zelfs binnen een kwartiertje voltallig aanwezig, zo graag wilde zij mij een muzikale serenade brengen. En ik kreeg als cadeau nog de nodige Gladiolen, die ik was misgelopen met de Vierdaagse. Verder was er nog wat familie en nog wat vrienden, een kleine 60 personen.  Wij troffen het enorm met het weer, zodat het heerlijk toeven was op de veranda en tuin. Het feest duurde tot 23.00 uur, en al die tijd heb ik misschien maar een kwartiertje op een stoel gezeten, dus Oh oh oh mijn arme voetjes, varkenspootjes leken het wel. Je moet immers met iedereen een praatje maken op je eigen feest. Maar het was het allemaal wel waard, want ik heb enorm genoten van alles en iedereen. Ik wil iedereen bedanken. Kitty voorop voor de organisatie; DDH voor hun sublieme optredens; Amber, onze Bob van de avond; Sjaak voor het filmen, en niet te vergeten iedereen die mijn 60e verjaardag met mij wilde vieren. Bedankt voor de vele en bijzondere cadeaus, zoals de First Aid Kit, gemaakt door Ineke, die zeker van pas zal komen tijdens mijn volgende 4Daagse………..

Voorlopig even geen feest meer, maar bij ons weet je het maar nooit want 2013 beloofd weer een bijzonder jaar te worden. Bij Leven en Welzijn ben ik op 16 april, 40 jaar bij Kaal Masten, en in november zijn wij 40 jaar getrouwd. Dus als dit geen feestje waard is…….Of toch maar die Wereldreis????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s