Zondagmorgen

Zondagmorgen is mijn enige dag van de week, dat ik er op uit trek voor een wat langere wandeling. Het is mijn bedoeling om 2x per week te wandelen als voorbereiding op de 4Daagse van Nijmegen 2013, dus meer trainings kilometers dan in 2012. Dat moet ook wel want dit jaar was het naadje pet met het wandelen, met mijn gehele training opbouw, en daardoor ook opspelende blessures. Ik heb de teller weer op nul gezet, en wil op zijn minst 1000 km wandelen…….Dus wie gaat er mee????

Afgelopen zondag ben ik dus weer met frisse moed begonnen aan mijn trainings kilometers….de blaren zijn verdwenen,  de blessures naar de achtergrond verdwenen. We kunnen er weer tegenaan!!!  Ik zou natuurlijk op zondag uit kunnen slapen, maar voor iemand als ik, die meestal al om half zes op staat, ben ik al om 08.00 uur uitgeslapen. Soms blijf ik nog wel een uurtje liggen om wat te lezen, maar dan ben ik er toch echt uit voor het ontbijt. Ook deze zondag was ik op tijd voor het ontbijt, maar daarvoor was ik al dik 2 uurtjes op pad geweest. Het wandelen was weer even wennen, maar na tien minuutjes zat ik al weer in mijn ritme en ben dwars door het centrum over de uitgestorven kermis richting polder gewandeld, dan noordelijk langs de stad grenzen, dan weer naar het zuiden, en na 2 uur en 10 minuten was mijn rondje vol. 13 km had ik er op zitten, dus nog 987 km te gaan….De kop is er af!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s