Interview Open Universiteit 2

on

Het heeft wat langer geduurd maar vorige week was het dan zo ver. Ik kreeg  de eerste selectie opnames te zien, gemaakt op 7 juni. Opnames van het interview over mijn Genderdysforie. Ze hadden al gezegd dat het een hele mooie opname was geworden, en dat mijn verhaal goed uit de verf kwam. Maar zelf was ik daar niet zo van overtuigd, want ik ben best kritisch naar mij zelf toe.  Het is sowieso raar om naar jezelf te kijken en te luisteren, maar mijn vrees is ongegrond geweest want ik sta er echt heel goed op.  Ik ben er tevreden over en ik heb het goed gekeurd, om deze opnames te gebruiken voor een mini documentaire. Er hoeft niet in geknipt te worden….Het verhaal komt goed uit de verf vinden Kitty en ik.

Het een en ander over mijn verhaal, is gegroepeerd rond de volgende thema’s: jeugd, puberteit en adolescentie, werk, familie, coming out, behandeling, operatie, acceptatie van de nieuwe ik. Het eerste beeld  en Titel luid ”Ik vind het zalig….Het voelt gewoon zoals het moet zijn”. Dat moet straks ook de conclusie zijn van de kijker die de documentaire gezien heeft.

Van daag is de filmploeg voor de 2e keer geweest. Er moest nog gefilmd  worden om de eerste  audio opnames te kunnen verfraaien. Opnames moesten er gemaakt worden op mijn werk, tijdens het winkelen, bladerend door een fotoboek, een toevallige ontmoeting op straat, thuis voor de inloop kast, en misschien ben ik nog wel iets vergeten…….Oh ja, werkend aan mijn Blog…. Zogenaamd werkend aan “De Brief”. De brief die ik schreef, om over mijn Genderdysfore gevoelens  te vertellen. De Brief die ik aan iedereen gaf, als ik voor de eerste keer Mijn verhaal vertelde.

Het was leuk om te doen….ik voelde mij al een echte filmster, en nu ben ik echt benieuwd wat het totaal resultaat gaat worden. Over een maand moet het geheel klaar zijn, want op 10 oktober wordt deze documentaire gepresenteerd bij een congres op de Open Universiteit in Groningen.

Ik houd Jullie op de hoogte, en ik moet even kijken of ik deze op name ook op mijn blog kan zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s