Koud op je dak

on

Woensdag, kreeg ik een kort bericht van de dochter van onze motorvriendin. Uitspraak: 16 jaar…….en dat viel koud op mijn dak. Hier had ik niet op gerekend, gezien mijn vorig bericht wat ik hier geplaatst heb. 16 jaar is zelfs nog meer dan de eis van de officier!!! Hoe erg moet dit niet zijn voor de kinderen die in de rechtszaal dit moeten aanhoren. Terwijl de broers en familie van Guus waarschijnlijk hebben staan te juichen dat zij zolang achter de tralies gaat.

Is zij werkelijk zo’n monster als de rechter zegt, die haar man in zijn slaap in koelen bloede vermoord heeft. Het is haast niet te snappen dat zij tot zo iets in staat kon zijn. Als zij het gedaan heeft, is de straf terecht. Maar zonder een bekentenis zullen wij het nooit zeker weten wat er die nacht gebeurd is.

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Wendy schreef:

    Nog steeds ongelofelijk….onbegrijpelijk…
    Rianne en Kitty veel liefs uit Purmerend
    Van Richard en Wendy, mutsenclub

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s