Goodybag

Vanmorgen was ik al vroeg op de Wedren aanwezig om mijn bewijs van inschrijving in te leveren. Ik was een vijftal minuutjes te vroeg,  maar klokslag 10.00 uur ging het bureau open. En daarna ging het vrij snel, kreeg ik mijn polsbandje, startkaart en een Goodybag met inhoud. Daarna nog een tweetal mooie armbanden gekocht, waarmee ik ook het Ronald Mc.Donaldhuis v/h AMC-A’dam ondersteun.4Daagse armbandrose woensdag

En ik had nog een toevallige ontmoeting met het camerateam van SBS6. Een beetje onwennig zo’n intervieuw, dus ik hoop dat het een beetje over komt op TV. De uitzending is om 23.30 uur vanavond maar dan lig ik al  uren in mijn nestje .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s